Sivu latautuu. Odota hetki.

PUH: 0400 322 686, ma-to 9-16.30, pe 9-16EMAIL: vastaanotto@elainklinikkatassula.fiAVOINNA: ma-to 9-17.00, pe 9-16

AJANVARAUS


AJANVARAUS PUHELIMITSE:

0400 322 686, ma-to klo 9-16.30, pe klo 9-16

SÄHKÖPOSTITSE:

vastaanotto@elainklinikkatassula.fi


Nettiajanvaraus ->

Voitte varata aikoja listattuihin toimenpiteisiin suoraan internetin kautta. Muut kuin listatut toimenpiteet tai esimerkiksi akuutit sairastapaukset vaativat usein pidemmän käynnin tai lisätutkimuksia. Tämän vuoksi listan ulkopuolisten toimenpiteiden ollessa kyseessä pyydämme teitä soittamaan ajanvaraukseemme (p.0400 322 686) tai kiireettömissä tapauksissa voitte ottaa yhteyttä myös sähköpostitse (vastaanotto@elainklinikkatassula.fi). Näin varmistamme, että lemmikkinne ajanvaraus vastaa tarpeitanne, ja ajanvarauksen puitteissa voidaan tehdä tarvittavat toimenpiteet sekä näin varmistaa paras mahdollinen hoito lemmikillenne. Puhelimitse voimme tarvittaessa antaa myös lisäohjeita lemmikkinne ajanvaraukseen ja vointiin liittyen.

Huomioittehan, että internet-ajanvarauksen kautta varatulla klinikkakäynnillä voidaan tehdä vain varattu toimenpide. Mahdollisesti tarvittaviin jatkotutkimuksiin tai -toimenpiteisiin varaamme uuden ajan.

Peruuttamattomista ajanvarauksista joudumme perimään varatun toimenpiteen hinnan. Ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään käyntiä edeltävänä päivänä. Voit peruuttaa ajanvarauksen puhelimitse tai sähköpostitse.